2012-06-05

Ökat i Orexo

Total stiltje på bloggen på sistone, och på det stora hela även i portföljen. Igår gjordes dock en förändring när jag ökade i lilleputten Orexo. Dom går med det upp från ungefär 0,3 % av portföljen till omkring 1 %. Beslutet grundades på att Orexo slöt ett avtal som garanterar dom ungefär 20 kronor per aktie över tre år, medan aktien bara steg med omkring tre kronor. Sen dess har den dessutom sjunkit tillbaka en krona till sen jag köpte, jag betalade 29,10 per aktie. Man får alltså hela Orexos verksamhet för 8-9 kronor nu för tiden... Galet tyckte jag, och ökade.

Läs gärna Placera.nu snabbanalys som gjordes igår också:
https://www.avanza.se/aza/press/press_article.jsp?article=221766

2 kommentarer:

  1. Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

    SvaraRadera
  2. HUR JAG FICK ETT LÅN TILL MITT FÖRETAG
    Hej alla, jag såg kommentarer från personer som redan hade fått sitt lån från Steve Wilson Loan-företaget. Ärligt talat trodde jag att det var en bluff, och sedan bestämde jag mig för att göra en förfrågan baserat på deras rekommendationer. För några dagar sedan bekräftade jag på mitt personliga bankkonto uppgående till 500 000 Euro, som jag begärde för affärer. Det här är riktigt goda nyheter och jag är så glad att jag råder alla som behöver ett riktigt lån och som är säker på att återbetala att ansöka via sin e-post: stevewilsonloanfirm@gmail.com eller LINE ID: 3091140693 Det finns legitima långivare!
    De kan låna dig ett lån.
    Kontakta Mr Steve Wilson.
    E-post: stevewilsonloanfirm@gmail.com

    SvaraRadera