2009-01-18

Testar lite ny reklam

I och med att Realtid.se lägger ner sitt affiliateprogram har jag idag bytt ut alla nyhetslistor som jag fick från dom mot annan reklam. Jag bestämde mig för att testa lite olika varianter. Här på bloggen kom det fina erbjudandet från Telia om gratis tv i tre månader. Visseligen binder man sig till 12 månadersabonmeng, så vida man inte returnerar grejerna inom tre månader, men abonemangspriset är klart konkurenskraftigt.

På Kapitalnet har jag lagt ut en tavla från NetOnNet med deras bästsäljande produkter på startsidan, om-sidan och slut-sidan, samt en tavla från Accept som tillhandahåller inkomstförsäkringar på lånesektionen. NetOnNet har jag i dagarna upptäckt att dom verkligen är billiga på det dom har, och inkomstförsäkring är en typiskt bra sak att ha om man lägger sig till med bolån.

Jag har också ersatt dom gamla tavlorna på flera olika sidor under sektionen Tjäna med en ny från en sajt som heter Workey, som bland annat listar lediga jobb. Den finns exempelvis att hitta på sidan Lägre elkostnad. Hitta nytt jobb verkar lite ligga i tiden...

Nu blir det spännande att se hur dom olika programmen tas emot.

3 kommentarer:

 1. Vad gör du? Ett tag hade du intressanta inlägg om ekonomi mfl, verkar bara vara uppdateringar på reklam. Skärpning!

  SvaraRadera
 2. Hej anonym!

  Nu tycker jag att du är lite hård. Bara uppdateringar på reklam? Vad mer än just det här inlägget syftar du på? Inlägget innan handlade förvisso också om reklam, men det var tredje delen i årskrönikan som av tradition är just hur mina passiva inkomster via webbreklam utvecklas. En hel del ekonomi där också.

  Jag kan dock hålla med om att bloggen blivit sämre senaste halvåret, helt beroende på att mitt nya jobb tar mer tid och energi i anspråk. Jag försöker dock, som jag nämnt tidigare, att få ihop åtminstone 10 inlägg per månad. Jag försöker också undvika att kasta ihop inlägg bara för att så att kvaliten blir lidande, så jag hoppas allt jag skriver är till glädje någon i alla fall. Alla inlägg kan dock inte passa alla.

  SvaraRadera
 3. behovet for at se:)

  SvaraRadera