2009-04-21

Ekonomibloggarnas Maj-mara

Om tio dagar är det första maj, och även första dagen på min Nike+ Ekonomibloggchallenge. Rösterna har kommit glest dom senaste dagarna så om inget oförutsett inträffar så blir det en "Maj-mara".

Det vill säga, jag utmanar er alla att springa minst 42 km under maj månad. Förste man eller kvinna att få ihop sina 42 km är så klart någon form av vinnare, men alla som gör sina 42 km har klarat utmaningen. Några priser utöver omnämnade på min blogg kan jag inte stoltsera med, se det istället som en kul och hälsosam grej.

Så, vilka är med? Mejla mig ditt Nike+ "Screen name" samt den epostadress du använde vid registreringen så skickar jag en inbjudan till utmaningen. Må vi alla ha roligt!

2 kommentarer:

 1. Taget!!

  Någon Nike pod har jag tyvärr inte men jag kommer som vanligt bokföra träningen på www.funbeat.se. Och jag lägger en blänkare här på din blogg, ok?

  Jag förutsätter att även orienteringslöpning räknas?

  SvaraRadera
 2. Hej Cristoffer!

  Det ska vi kunna lösa. Om du mejlar uppdateringar till mig så kan jag sammanställa alla deltagare med jämna mellanrum på bloggen. Även andra deltagare är givetsvis välkomna att göra likadant!

  Och givetvis får man orientera medan man springer om man så önskar... ;-)

  SvaraRadera