2008-08-07

Penningborg

I samband med dagens rapport från Danske Bank lanserades också en ekonomisajt för barn. Målgruppen är åldrarna 5-7 år och utformningen är en virtuell värld med spel och aktiviteter som lär barnen var pengar kommer ifrån, vad pengar är värda och hur man hanterar och sparar pengar.

Jag ringde direkt och tipsade min fru som jobbar med barn i yngsta skolåldern, 6-9 år. Hon tyckte det lät jättebra och skulle kolla närmare på det under dagen. Under nästa år planeras en lansering för barn som är 8 år och äldre.

Synd att vår egen son bara är två... Får nog vänta ett tag innan jag sätter honom framför det. Tänkte dock att någon läsare här kanske har barn i en mer lämplig ålder så här får ni en länk:

4 kommentarer:

 1. Här finns ju alla möjligheter att ni ger er son stora försteg före sina kamrater. På't direkt 2år är ju perfekt för inlärning :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Gillar din blogg skarpt :)
  Har en liten fråga bara, hur lyckades du få betald reklam på din blogg?
  Tog du kontakt med företag? Fixade du själv så att reklamen kom upp på bloggen?

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!

  Kul att du gillar bloggen! Reklam på webbsidor i mindre skala får du genom olika förmedlare. Jag har skrivit om det på min mer statiska sajt, Kapitalnet. Klicka här för att komma direkt till den sidan.

  SvaraRadera
 4. Kul tips. Vi har precis börjat med månadspeng så den här sidan blir kanon.

  SvaraRadera