2009-05-02

Trillade nästan ur sängen

Imorse skulle jag i vanlig ordning ha haft sovmorgon, jag på lördagar och frun på söndagar, om det inte hade varit för att barnen sov till klockan nio. I och med det så var jag tämligen utvilad när stora killen kom för att be om frukost. Frun tassade dock upp med honom för att låta mig sova vidare, men det var lönlöst. Istället tog jag lite egentid med att sitta i sängen och mobilsurfa. När jag kom in på DI höll jag dock på att trilla ur sängen. Huvudnyheten var: Danske Bank sonderar möjligheter att sälja svensk verksamhet.

Som både aktieägare ock kund fångade det naturligtvis min uppmärksamhet och jag blev helt klart lite skrämd. Tankarna började vandra i matrat ingen rök utan eld och att rapporten kanske skulle vara så dålig att dom hade önskat kunna sockra den med något sånt... Kanske skulle jag sälja aktierna på måndag innan rapporten publiceras på tisdagen..?

När jag slog upp DI lite senare igen hade dock koncernchefen dementerat allt och det känns nu lite bättre. Jag är dock fortfarande lite inne på spåret av ingen rök utan eld... Det kan ju dock vara ryktesspridning av någon som försöker luras. Eller kanske har dom bara hört sig för lite i alla länder som dom är verksamma om intresse finns? Det kan dom ju ha gjort utan att det "förts några sådana diskussioner"? Någon som har några egna tankar i frågan?

1 kommentar:

  1. Ingen rök utan eld som sagt var. Det är nog fler banker än DB som bör se om sitt hus. Fler nyheter och rykten komer säkert.

    SvaraRadera