2008-06-29

Leva livet

Nu är jag hemma igen efter en minisemester med frun. Frun fyllde trettio i onsdags och vi hade kalas för släkten på kvällen. Svärföräldrarna stannade sen kvar i vårt hus med vår son medan hon och jag drog iväg på lite äventyr.

Första natten bodde vi i en minisvit på Yxtaholms Slott. Under eftermiddagen sköt vi pilbåge i slottsparken för att sen ta en fördrink på terrassen innan vår fyrarätters slottsmiddag. Efter middagen tittade vi på fotboll en stund i biblioteket med en kopp kaffe och sen drog vi till den fina bastubyggnaden nere vid vattnet. Vi bastade kanske en timme, avbrutet av några dopp i sjön utanför, för att sen gå tillbaka till rummet och slockna.

Andra natten var bokad i en svit med egen jacuzzi på Aspa Herrgård. När vi kommit till rätta tog vi oss tillbaka till herrgården och tog ett parti biljard. (Är det någon som vet vad reglerna säger i eigth-ball om man sänker åttan i rätt hål vid rätt tillfälle men köbollen följer med ner?) Efter det var det fyrarätters igen och sen drack vi kaffe i salongen. Där träffade vi ett annat par som vi satt och pratade med tills vi blev utslängda. Då drog vi oss tillbaka till vår jacuzzi där vi bubblade en stund innan vi la oss.

På vägen hem tog vi en tur till Tiveden för att ta en Geocache som jag varit sugen på i flera år. För att hitta "skatten" är man tvungen att ge sig ut på en mycket smal bro över en sjö och läsa av några siffror att skriva in i gps:en. Eftersom jag bedömde risken att ramla i som möjlig tog jag av mig byxorna innan jag gav mig i kast med uppgiften...

2 kommentarer:

  1. Det låter minst sagt trevligt! lägg gärna ett mail nästa gång du har vägar förbi tiveden eller Norra vättern.

    SvaraRadera
  2. Hej Cristoffer! Jag tänkte faktiskt på dig när vi stannade till och lunchade i Örebro på vägen hem, men det var i lite senaste laget kände jag. Blir det någon mer resa åt det hållet får jag försöka tänka på det lite tidigare... Har du vägarna förbi Stockholm någon gång så tar jag gärna en öl efter jobbet eller dylik aktivitet om du hör av dig!

    SvaraRadera