2009-10-27

Fortsatt smakdelning

För snart två månader sen berättade jag om hur Affärsvärlden var positiva till mina val av grannaktier. Då var det Danske Bank och Fortum som dom var positiva till, och jag efterlyste lite skämtsamt lite positiva ord om den tredje grannen, StatoilHydro.

Veckan efter tipsade jag om att man kunde få Affärsvärlden gratis i tre nummer via ett popup-erbjudande som dök upp när man gick in på deras hemsida. Jag nappade på erbjudandet och upptäckte när jag fick mitt första nummer att Statoil sen den 21/8 tagits in i deras modellportfölj - alltså strax innan min lilla efterlysning. Dom torde alltså vara positiva även till Statoil! För övrigt noterade jag idag att erbjudandet fortfarande tycks finnas kvar!

Över till något helt annat: Idag kom äntligen den artikel från förra numret, som kom i brevlådan 21/10, som haussar Orc Software ut på nätet. Även det ett av mina portföljbolag, så dom tycks dela smak med mig till viss del även om det råkar vara svenskt. Läs gärna artikeln, jag kan inte mer än hålla med. För att läsa alla mina inlägg om Orc är det bara att klicka på taggen här under.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Efter tipset på din blogg så skaffade även jag mig en trenummers gratisprenumeration. Jag blev dock förvånad idag när nummer 4 dimper ner i brevlådan trots att jag inte betalat någon faktura. Slutade din prenumeration automatiskt efter dina 3 nummer?

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Jag fick också ett fjärde nummer, förra onsdagen. I måndags ringde jag och sa till så sa dom att dom skulle fixa det, men i förrgår fick jag mitt femte nummer. Får se hur länge det fortsätter, men jag utgår från att deras strulande är fortsatt gratis.

    SvaraRadera