2009-11-17

Pension nu på Kapitalnet!

Det har blivit lite tjatigt om pension här under de senaste veckorna då jag ägnat mycket av tankarna åt det då jag konstruerat pensionssidorna på Kapitalnet. Nu är jag i alla fall klar och ska sluta tjata om det. Ska nog inte tänka mer på pension på en månad åtminstone! ;-)

Sidorna hittar ni länkade i följande mening. Det är en övergripande sida kallad Pension och två undersidor där en handlar om Premiepension och den andra om Tjänstepension. Jag är jätteglad för alla tänkbara synpunkter på det som finns och även på vad som saknas. Kommentera på det här inlägget eller skicka ett mejl. Adressen finns till höger.

Tack på förhand!

2 kommentarer:

  1. Det finns Google-reklam för s k PPM-proffs på din pensionssida där du varnar för den typen av tjänster. Kanske läge att uppdatera spärrlistorna.

    SvaraRadera
  2. Bra synpunkt, tackar för den! Har lagt till tre nya poster i filtreringslistan nu, får se vad för reklam som dyker upp när deras försvunnit... Skrämde mig lite för övrigt att Länsförsäkringar ligger bakom en av dessa aktörer, www.pensionsplaneraren.nu. Jag lät dock en ligga kvar som påstod sig vara gratis. Jag hittar inga dolda avgifter eller så heller, men antar att dom får betalt av dom fonder dom väljer. Har skickat dom ett brev för att få information om affärsmodellen.

    SvaraRadera