2010-07-19

Späckad vecka

I morse mjukstartades veckan med siffror från Electrolux och Boliden och sent ikväll ska IBM visa hur andra kvartalet har gått. Imorgon rapporterar Handelsbanken, Husqvarna, Sandvik och Telia alla innan börsen öppnar, och innan dom öppnar på andra sidan Atlanten ska vi även få se Goldman Sachs, Johnson&Johnson och Whirlpool. På onsdag får vi sen se siffror från Nordea och SCA innan öppning plus Orkla och Telenor i grannlandet i väst.

Innan öppningen på torsdag kommer rapporter från ABB, Nokia, SSAB, Stora Enso, Swedbank och Volvo och på fredag är det Ericsson, Scania och Skanska som står för morgonunderhållningen samt Vodafone från dom brittiska öarna. Scania levererar dock siffrorna en halvtimme efter öppning av någon konstig anledning... Ytterligare västerut kommer siffror från Ford och Kimberly-Clark att redovisas på fredagen.

Gott om rapporter helt enkelt, men än så länge ser det inget vidare ut. Både Electrolux och Boliden bommade och sjunker ganska mycket. För egen del blir det ju spännande i morgon bitti då mina aktier i Husqvarna och Telia kan komma att omvärderas, och på onsdag då mitt största innehav SCA ska ut med siffrorna. Håller tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar