2010-07-08

Vad är fel på Sverige?

I princip alla börser i vår omnejd är markant uppåt, men här hemma är det rött. Och mest rött av alla dom stora aktierna är H&M som jag köpte igår. Vad handlar det här om? Extremt irriterande är det i alla fall!

5 kommentarer:

 1. Hade du tänkt sälja H&M aktierna idag? I annat fall, varför bry sig? Enda gången du borde intressera dig är om du har likvida medel och vill köpa ännu mer på lägre nivåer.

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Tror att stora utländska fonder säljer sina HM-innehav. De gick in i början av året och kurserna steg. Läste något om detta idag. Min tro gäller även att Ratos råkat ut för detta. Där vet jag att fonderna köpte in sig i februari. Och nu sjunker Ratos omotiverat efter dagens storaffär! Märkligt! Av antagligen samma anledning som HM-nedgången

  SvaraRadera
 3. WB sa, dom aktier jag vill köpa och dom jag äger och vill behålla, önskar jag ska sjunka i pris. Dom enda aktier jag vill ska stiga är dom jag äger men vill sälja. Värdet på bolaget är det samma som i går, det är bara priset som har ändrats. Det är bara våra egon som tar stryk när fjollan Mr Market kommer med sitt dagliga prisförslag.

  SvaraRadera
 4. Räntehöjningen förra veckan kan spela in. Dessutom har oljan stärkts vilket bidrar till att höja framförallt Oslo-börsen. Finns ytterliggare kanske tusen anledningar till skillnaderna.

  SvaraRadera
 5. Anonym 1: Jag bryr mig eftersom jag hade fått aktierna för mindre pengar om jag handlat idag, alternativt fler aktier för samma pengar.

  SvaraRadera