2010-07-21

Bra dag igen!

Den späckade veckans tredje dag är bra för mig, precis som gårdagen. Idag var det mitt i särklass största innehav, SCA, som skulle rapportera, och som dom rapporterade! Starkt över hela linjen och extra kryddning genom att meddela att dom köper en mexikansk blöjtillverkare för att skapa en bas för expansion av barnblöjor i Mexico och Centralamerika. Trots min varning igår om att det behövdes en riktigt bra rapport för att lyfta aktien idag så rusar den över 7,5 % till idag och utökar avståndet till tvåan i portföljen.

Den andra rapporten som jag flaggade för i inlägget i början av veckan, Nordea, kom in i linje med förväntningarna och aktien rör sig inte nämnvärt. Trelleborg och Tele2, som också rapporterat idag stiger dock rejält och hjälper börsen att hitta betydligt högre idag.

Resten av veckan är inte riktigt lika intressant för egen del då inga direktägda bolag kommer att rapportera. Däremot kommer ABB i morgon och Ericsson på fredag som båda ingår i Investors portfölj, där jag ju är delägare. Dom bolagen följer jag dock inte speciellt noga och har därför inga som helst tankar om rapporterna - mer än att jag så klart hoppas att dom faller marknaden på läppen...

2 kommentarer:

 1. hej min vän! varm hälsning ^ ^!
  din blogg ser trevlig 0_0

  förresten,
  Om du behöver hitta unika typsnitt kan du gå till vår webbplats.

  vänliga hälsningar,

  SvaraRadera
 2. Nice, jag har också SCA som största innehav. Gillar deras låga värdering, PE och hyffsade utdelning.
  Så det var kul med den rapporten. Nu är det för dyrt att köpa mer dock.

  SvaraRadera