2010-06-23

Goda grannar

Jag har uppdaterat blogglistan längst ner i vänsterkolumnen. Nya på listan är vår egna stjärna, som jag skrev om tidigare, Cornucopia? samt en annan av dom nya stora bloggarna som nämns där, 40procent 20år. Ingen av dom lär väl vara ny för speciellt många läsare av min blogg så kanske onödigt att tipsa om dom - men det finns inte heller något att förlora på det och bloggarna är bra. Dom båda länkar dessutom till mig så det kan väl vara på sin plats att återgälda tjänsten.

Ett bloggtips som däremot kanske är nytt för lite flera är den finlands-svenska Aktieideer. Skriven på svenska med största fokus på finländska marknaden så fyller den definitivt sin plats på min blogghimmel. Han skriver dock även om svenska marknaden så den är läsvärd även för dig som inte vill vidga dina vyer. Mycket välskriven hur som helst av en kille som, precis som jag, föredrar långa positioner och struntar i teknisk analys och annan mumbo jumbo. ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Diversifierad!
  Nu är det över ett halvår sedan det senast skrevs något om öl, skandal! Vilken är bästa sommarölen i år?

  SvaraRadera
 2. Tre bra bloggar, utan tvivel. Vad måste man göra för att själv hamna på listan? ;)

  SvaraRadera
 3. David: Du har så rätt, måste så klart åtgärdas! Jag köpte några nyheter i förra veckan och har hunnit prova alla utom en. Har ställt den på kylning och återkommer när den är uppdrucken.

  J: För att hamna där behöver bloggen vara intressant och aktiv, och ha varit så under minst ett kvartal, gärna uppåt ett halvår. Dessutom är det alltid positivt om den länkar till mig. ;)

  SvaraRadera