2007-11-22

Om mig

Idag bestämde jag mig för att lägga till en ruta på bloggen med rubriken Om mig. Ni hittar den under Bloggarkiv i vänsterspalten. Ganska kortfattad beskrivning, men det viktigaste är där. Någon som saknar något?

I spåren av det flyttades också Etikett-rutan bort till en mindre framskjuten plats långt ner till höger och istället hoppas jag att någon kanske hittar min portföljbeskrivning som jag uppdaterar med jämna mellanrum.

5 kommentarer:

 1. Trevligt med en ölälskare. Jag köpte för några veckor sedan en flaska Chimay Grande Réserve 2001 som jag väntar på rätt tillfälle att avnjuta! Annars är favoriterna Kwak, Rochefort 8 samt Slottskällans imperial stout (lite lokalpatriotisk får man väl vara).

  Vilken är din favorit? Du får gärna (för min del) diversifiera bloggen lite genom ett och annat ölinlägg! Jag är ännu en nybörjare och lär mig gärna lite mer inom denna djungel. :)

  SvaraRadera
 2. Ojfan, efter en snabb titt såg jag ju att du hade skrivit några inlägg om öl tidigare, fortsätt så!

  Har du druckit din Grande Reservé ännu? Jag hörde att det ska vara det bästa Systembolaget tagit in så här långt i år, så jag har höga förväntningar!

  SvaraRadera
 3. Kul med mer information om både dig och din portfölj. Undrar om aktieintresse och intresse för friluftsliv går hand i hand?

  SvaraRadera
 4. Martin:
  Den flaskan rekomenderades här på bloggen samma dag som den släpptes. Själv köpte jag sex stycken varav en är uppdrucken än så länge. Den är fantastiskt god, men se till att den inte är för kall och låt den få lufta en stund i glaset innan du dricker.

  Av det övriga jag köpte vid det tillfället vill jag gärna rekommendera Lunator som jag tyckte var jättegod. Köpte några till i samband med mitt stora julölsinköp förra veckan. Tänkte försöka hinna med att blogga mer om det i helgen.

  Har du prövat Rochefort 10? Precis som många andra top of the line-öl kan den kännas jobbig som första öl så grunda gärna med en Rochefort 8 innan du testar den. Jag har väldigt svårt att tro att det inte blir din nya favorit! ;)

  Rochefort är dock inte min favorit utan jag föredrar "den andra", dvs Westvleteren och deras top of the line-variant, Westvleteren 12. Det är dock nu mera snudd på omöjlig att få tag på, och finns den kostar den uppåt 400 kronor per flaska. Det var bättre förr... Mer prisvärda alternativ hittar du i Urthel Samaranth och La Trappe Quadruppel. Ingen av dom finns på Systemet, men finns på välsorterade ölställen.

  På Systemet kan du däremot hitta La Trappe Dubbel och La Trappe Tripel, småbröder till Quadrupeln. Båda kan starkt rekomenderas. Jag skrev kort om dom här.

  SvaraRadera
 5. FK:
  Nej, jag tror inte det. Har svårt att tänka mig att Stureplansbratsen har mycket till övers för friluftsliv. Om du slänger på en till faktor, bloggande, kanske det börjar brännas dock? =)

  SvaraRadera