2007-11-24

Lördagsreflektioner

Har precis kommit hem från en joggingrunda. Jätteskönt! Ett hett tips till er som sitter inne och funderar på vad ni ska göra av den här dagen. Solen skiner och ganska snart är du varm även om termometern krypit under nollan. Ett bra sätt att rensa huvudet, och när det väl är avklarat känner du dig nöjd med dig själv som tog dig i kragen och gjorde det. När väl utpustningen är klart och duschningen avklarad så har du troligen också mer energi i kroppen än innan.

Igår var jag ute med jobbet. Vi gick till Döden i grytan och åt fantastiska lamm-racks. Dom verkligen smälte i munnen. Drack också ett gott vin till, Ca'Maggiore, och tog en Savoiardi till efterrätt ihop med ett glas av deras bättre grappa. 550:- för det kalaset var inte alls hutlöst, snarare prisvärt. Gick sen vidare till Bishop Arms och drack 2,5 öl för 150:-. Dom två hela från Svenska mikrobryggerier och sen delade jag en Stormaktsporter från Närke med en kollega. Den sistnämnda är en öl som görs enbart för Bishop Arms och som är väl värd ett prov. Den är väldigt rejäl, så trots att det bara är en 25 cl flaska går den utmärkt att dela. Det blev dock något strul med kortbetalningen när vi väl var klara, får se hur det slutar. Sånt brukar lösa sig till slut.

Idag har jag suttit och förhandskollat lite på ekonomin. Det ser tyvärr ut att bli en månad då familjens förmögenhet minskar. I så fall första gången det händer sen jag började följa upp månadsvis den 1/7. Dels beror det på intäktsbortfall på grund av sjukdomar, dels på grund av att vi fick lov att köpa en ny diskmaskin och mest av allt på grund av den urusla börsen. Trots att jag köpte till HQ under november står totala portföljen i dagsläget ändå lägre än avstämningen 1/11. Trist, men det är ju några dagar kvar till månadsskiftet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar