2007-07-30

Litet ansiktslyft

Efter lite befogad kritik om att Kapitalnet.se kändes lite 90-tal till utseendet la jag några timmar i fredags kväll på att lyfta den till det här årtusendet. Valde att inte gå ut med det innan jag kom hem från min utflykt över helgen och fick tillfälle att titta på den igen med fräscha ögon. Nu när jag gjort det tycker jag fortfarande att den blev bättre, så nu får ni gärna ta en titt och säga vad ni tycker.

3 kommentarer:

 1. Ovanligt trevlig ad-farm. Det syns att den inte är maskingenererad, vilket alltid är trevligt att slippa.

  Vad har du förändrat?

  SvaraRadera
 2. Tack, tror jag! =)

  Primärt är det sidhuvudet jag ändrat. Tidigare var bakgrunden vit, och eftersom det var vitt hade det inga kanter och därmed inte några rundade kanter. Alla 'buzz-words' i sidhuvudet var också svarta. Med vit bakgrund syntes dom bra allihop. När jag bytte bakgrundsfärgen blev jag lite förtjust i hur det såg ut med svart text på mörkgrått, men valde att lägga in lite färgklickar med dom ord som representerar sajtens avdelningar.

  På första sidan har jag också uppdaterat texten lite, lagt till fet stil på avdelningsnamnen i löptexten och dekorerat den med en bild.

  SvaraRadera
 3. Du kanske skulle lyfta länkarna lite också (start, spara, tjäna mm). T.ex. göra dem med frächa bilder med rollover-effekt, eller göra nåt snyggt med css.

  SvaraRadera