2007-07-19

Kapitalnet live and kicking

Nu är Kapitalnet uppe och sparkar även för andra än bloggens läsare. En del nytt material är publicerat, både igår och i förrgår. Jag har även knåpat ihop en liten rss-generator som visar dom senaste publicerade artiklarna. Tipsa gärna om bra artiklar som jag kan länka till, och har ni andra synpunkter, tips eller idéer så är dom välkomna också!

Är det någon som vill länka till Kapitalnet så är jag tacksam för alla länkar. Ni kan få en länk tillbaka under Slut/Länkbyten. Sajten måste dock handla om ekonomi för en tillbakalänk. Har den dessutom någon intressant artikel som jag väljer att publicera så hamnar ni istället under Slut/Bloggar ifall det är en blogg, eller Slut/Övrigt om det är något annat.

Håll till godo:
http://www.kapitalnet.se/

4 kommentarer:

 1. [Ironi]Hej, du har inte funderat på att lägga till lite mer reklam på kapitalnet?[/Ironi]

  Ärligt talat, det var extremt mycket och ger i mina ögon ett väldigt oseriöst intryck.

  /Snåle

  SvaraRadera
 2. Jo, det blev lite mycket, men jag tyckte det var okej. Artiklarna med lite text och utan vänstermeny, däribland förstasidan tyvärr, blev dock lite reklamintensiva. Kanske ska försöka fylla på med lite mer text på dom...

  Annars är det som jag själv var lite skeptisk mot den länkenhet som låg mellan rubriken och själva artikeln, men jag ville prova och se vad det gav i intäkter. Då det inte varit ett enda klick på den än så testar jag nu att ta bort den. Känns det seriösare nu?

  SvaraRadera
 3. Känns faktiskt lite bättre. Eftersom rubrikerna och googlelänkarna var lika stora kändes det lite lurigt. Men med fortsatt utveckling och design av sidan tror jag det blir bra. Förstasidan mår nog bättre av nån bild och längre text, tyvärr stör jag mig på tv4-rullen men den kanske genererar pengar? Kör hårt!

  SvaraRadera
 4. Jo, det var liksom planen att det skulle vara lite lurigt, i hopp om goda inkomster. När det inte gav några inkomster alls kändes det extremt onödigt att vara lurig, därav borttagandet.

  Jag har fyllt på förstasidan med lite mer text nu, har dock ingen bra idé för någon bild... Vad tänker du dig för bild? Nyhetsrullen har jag försökt "avdramatisera" lite med att lägga en rubrik över. Vad tycker du om resultatet?

  SvaraRadera