2007-07-23

Diversifierad fem månader

Så har jag då hållit på i fem månader. Bloggen känns som om den följer en hyffsat tydlig röd tråd nu. Ekonomi dominerar stort och bostadsmarknaden, primärt småhus i Stockholms län, bolån och sparande är det som skrivs mest om. Politik blir det mest om det har med ekonomi att göra, och även villaboendet är mest omkring de ekonomiska aspekterna. Pappaskapet, friluftslivet och ölen gör bara sällsynta besök, men funkar ändå som lite kul krydda till bloggen.

Bloggens ekonomi tuggar på i ungefär samma lunk som senast. Omkring en dollar om dagen ramlar in via AdSense, och totalt har nu US$ 204,11 ramlat in via dom annonserna. Sen senast har jag också lagt in lite TradeDoubler-annonser vilka har inbringat SEK 37,20 under dom två veckor dom funnits. Omkring 2,50 per dag alltså vilket är klart klenare än den dryga dollar per dag som AdSense ger mig.

Sen senast har jag också sjösatt en avkomma till bloggen, Kapitalnet.se. Där är det tänkt att jag ska publicera dom av mina blogginlägg som inte är så särskilt tidsanknutna. Även länkar till bra tidslösa inlägg på andra bloggar samt intressanta artiklar om ekonomi runt om på nätet ska du kunna hitta där. En baktanke är att få mer reklampengar, men än så länge är det sannerligen ingen kassako. Blir till att jobba lite hårdare med att nå ut till Svergies alla webbläsare, och även att gräva fram mer intressant innehåll som gör sajten mer läsvärd. Tips tas emot med glädje!

2 kommentarer:

  1. Du borde blogga lite mer om saker som är intressant för riktiga män. Tips finns att inhämta på ofiltrerat.blogspot.com www.olut.se

    :)

    SvaraRadera
  2. Diversifierad skriver faktiskt om öl också! Manliga maskiner (en grästrimmer är inte manlig) är det däremot ont om, liksom tunga skjutvapen och annat skoj.

    SvaraRadera