2008-02-28

Andra bloggar

Allra längst ner i min vänsterkolumn finns sektionen Andra bloggar. Där ligger det länkar till bloggar som jag vill rekomendera. Jag har dock varit väldigt restriktiv och listan är inte på långa vägar så lång som hos många andra. Det är mina utvalda favoriter och inte bara en lista på vilka bloggar som finns och har det minsta att göra med pengar. Det är russinen i kakan!

Bloggarna ska vara intressanta och aktiva. Dom ska dessutom ha varit aktiva åtminstone ett kvartal bakåt i tiden då jag sett många bra bloggar komma och gå med bara någon månads mellanrum. Det var länge sen listan ändrades, men inspirerad av ett inlägg jag läste igår ska jag göra en översikt nu.

Till att börja med ska jag faktiskt ta bort en av mina rekomendationer. Min väg till första miljonen var en bra blogg en gång, men nu är det fyra månader sen senaste inlägget. Det duger inte! Låt hoppas att han kommer tillbaka, men tills vidare inget att rekomendera.

Sen tänkte jag lägga till några nya. Först och främst är det Per Penning, bloggen med inlägget som inspirerade till översikten, som tar plats på listan. Han har bloggat i ett halvår nu och tar ofta intressanta privatekonomiska diskussioner. En annan blogg som hunnit passera halvåret är Skilling Banco. Mest intressant där, i mina ögon, är hans inkomster från webbreklam och försäljning av webbplatser. Får jag passa på att önska mer om det? Sen måste jag tipsa om Finansblogg också. Hans morgonrapport har varit standardläsning på vägen till jobbet i flera månader (förutom den här veckan). En mycket intressant blandning av skvaller och fakta.

Jag vill samtidigt passa på att utnämna tre bubblare, en som inte är aktiv nog och två som inte är gamla nog för att platsa på listan, som mycket väl kan komma in vid nästa uppdatering. Först ut är Classresan. Väldigt bra texter, men bara två inlägg sen oktober förra året. Skriv lite oftare så är du given för listan! Nykomlingarna är Förmera och Vägen ut ur ekorrhjulet som har börjat bra. Fortsätt på samma sätt så är ni med vid nästa uppdatering.

6 kommentarer:

 1. Åhåå! Bubblare nämligen! Man tackar och bugar :)
  Bara ½ månad kvar tills jag varit med länge nog nu!

  SvaraRadera
 2. *skrattar*, jag gillar bubbel! Och att skriva. Och en massa annat :-D.

  SvaraRadera
 3. Din önskan är noterad. Jag har kanske inte så spännande saker att rapportera just nu, men det är lite på gång iaf. Och februari har varit en bra reklammånad för mina webbplatser...

  SvaraRadera
 4. Du har inga planer på att uppdatera din filterlista för adsense? Jag använder den och tycker att den fungerat väldigt bra till att börja med men nu på senare tid har det börjat dyka upp en del "suspekta" låneerbjudanden i reklamen.

  SvaraRadera
 5. Jakob: Jag uppdaterade den för inte så länge sen, det har du kanske sett? Du får gärna föreslå adresser du vill ha bort, jag lägger till dom jag ser på mina egna sidor bara... Har inte reagerat på någon sen senaste uppdateringen. (har förvisso inte letat heller, brukar dock se dom ändå.)

  SvaraRadera
 6. adsense-listan uppdaterar jag då och då, det dyker ju upp nya varianter av samma domäner då och då *grrr*.

  SvaraRadera