2008-02-29

Dagens spartips

Imorgon höjer SL priset på 30-dagarskorten med 70 kronor. Istället för dagens 620 kronor ska det framöver kosta 690 kronor. För att slippa drabbas av det så går det utmärkt att köpa ditt SL-kort idag för nuvarande pris och säga att det ska gälla från den dag ditt nuvarande går ut.

Om mitt kort t.ex. gäller till och med 6:e mars går jag till Pressbyrån idag och köper ett kort som gäller från och med 7:e mars. Kostnad, 620 kronor.

6 kommentarer:

 1. Bra tips. Då borde man ju kunna bunkra för hela våren, d v s köpa flera kort på en gång? Fast man kanske inte kan köpa hur långt fram i tiden som helst.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag vet inte hur långt dom kan skjuta upp giltighetstiden, men någon månad till borde väl gå iaf? Du får återkomma med rapport om du gör ett försök! (själv har jag årskort)

  SvaraRadera
 3. Jag har studentkort så jag slipper också köpa nya hela tiden.

  SvaraRadera
 4. Som själv icke boende i sthlm måste jag säga att jag tycker detta är riktigt billigt. Det kostar helt klart mer att tåg och busspendla på landet.

  SvaraRadera
 5. Sjukt, inser de inte att dessa höjningar bara ger folk mindre motivation att åka kommunalt jämte bil?
  Själv måste jag tyvärr åka bil då sl inte kör några vettiga kommunikationer till min arbetsplats tidigt på morgonen men hade absolut gjort mig av med bilen och åkt kommunalt om det så fungerat.

  SvaraRadera
 6. FAN också Jag är blåst på 70 spänn ;-)
  Det var ju ett bra tips som jag hittade först idag :-(

  SvaraRadera