2007-09-20

Mycket bra ledare

Barbro Hedvall, ledarskribent på DN, stoppar massor av ord i rätt ordning. Läs dom!

Barbro Hedvall: Pär Nuder gör mig besviken (DN)

5 kommentarer:

 1. Håller helt med. kunde inte skrivit den bättre själv.

  SvaraRadera
 2. Delaktighet ger friska människor. Utanförskap och främlingskap inför samhället och medmänniskor - arbetslöshetens ofrånkommliga följd - leder till psykisk sjukdom. Upp till kamp för arbetslinjen! Skrota sossedravlet! Tack DN - Sveriges enda morgontidning värd namnet.

  SvaraRadera
 3. BArbro Hedwalls ledare är en av de bästa jag läst i en svensk tidning någonsin. Bor i USA sedan åtta år tillbaka och utanför Sverige (och kanske Frankrike) tror jag inte det är särskilt många som kan ha förståelse eller ens fatta sympati för Per Nuders implicita resonemang. Äntligen syns en ljusning i det Sverige som under en trött, trångsynt och helt visionslös statsminister verkade förflytta sig tillbaka mot pre-upplysningsera.

  SvaraRadera
 4. Jag håller (nästan) alltid med om det som Barbro Hedvall skriver och säger.
  Hon har en uppfriskande och klarsynt vy på det politiska skeendet i Sverige.
  Det hon nu skriver om Pär Nuder och den socialdemokratiska synen på arbete och försörjning är bland det bästa hon skrivit. Samma sak gäller Peter Wolodarskis inlägg om budgeten.
  Synd bara att de som får en mikrofon under näsan och som oemotsagda får uttala sig i TV inte läser och begrundar dessa vettiga kommentatorers synpunkter.

  SvaraRadera
 5. Mycket bra ledare som vanligt! Facken värnar inte om de arbetslösa bara om dem som har arbete och deras förmåner.
  Tur att det finns en regering som vågar ta nya grepp för de arbetslösa.

  SvaraRadera