2007-05-15

AjajFredrik ser faktiskt lika korkad ut som George på bilderna...

18 kommentarer:

 1. Ja, han är nog korkad våran Fredrik. Då man kan läsa i danska tidningar att hans förebild i integrationspolitik är Storbrittannien och i svenska kan man samma dag läsa att i Storbrittannien har man infört shariadomstolar. En störd och obildad person verkar det som.

  SvaraRadera
 2. Hördu, Skunke, lär dig att stava till Storbritannien innan du klassar Reinfeldt som obildad...

  SvaraRadera
 3. USA är Sveriges viktigaste partner. Vi skall vara mycket nöjda över att Reinfeldt till skillnad från ledarna i Finland och Norge bjudits in till deras President.

  skuncke, skulle ditt namn vara skunk eller? Du verkar felstava det mesta.

  SvaraRadera
 4. hahahaha. Fredde my man. Och George är rolig han med på sitt eget lilla sätt ;-)

  SvaraRadera
 5. Han åker åtminstone åt rätt håll, västerut. Och inte österut, destination Kina, för att prisa deras "politiska stabilitet" som tidigare svenska statsministrar.

  SvaraRadera
 6. Hur kom Storbritannien med i bilden, jag trodde Fredrik åkte till USA? Jag är så glad att vi har en borgerlig regering med en ödmjuk och kompetent statsminister är patron Persson.

  SvaraRadera
 7. I Storbritannien får invandrare jobb snabbare än de flesta andra Europeiska länder, vilket är då sämst....Sverige. Gissa vilka andra två som ligger i topp....jo USA och Kanada.

  SvaraRadera
 8. KAN INGEN LÄRA FREDRIK REINFELT ATT KNÄPPA KAVAJEN???????

  SvaraRadera
 9. Vi tror vi vet så mycket här i Sverige, men kära Svensson, vad vi tycker betyder inget, nada, vi är ett litet land som ingen knappt vet var det ligger.
  USA styr i världen, på gott och ont som allt annat.
  Ha lite mer på fötterna innan ni tycker så mycket, slit er från tv och läsandet av kvällstidningar, bloggar, så kanske ni t om lär er stava?!

  SvaraRadera
 10. Håller med tidigare - Vi kanske ska ta och skaffa oss lite mer "stor-politisk" kunskap innan vi dräglar över att vår lille "pöjk" får träffa de stora männen. Så hur finner vi mer, när så mycket av detta ansvar tyvärr ligger hos Sveriges slapphänta journalistiska kår, som räknar Paris Hiltons fläckiga utekvällar som mer engagerande än USA:s smutsiga buk.

  SvaraRadera
 11. "jag var tacksam för hans kommentarer och ledarskap i klimatfrågan, svarade statsministern." - "LEDARSKAP"!? Är han sarkastisk eller var har statministern varit de senaste åren? Antagligen har han inget egentligt intresse för miljöfrågor eller så tyckte han det var för pinsamt/odiplomatiskt att göra annat än att berömma sin mäktiga värd.

  SvaraRadera
 12. Va tror ni Fredrik gjorde på the Brookstreet Hotel, Ottawa (Canada), 8-11 Juni 2006?

  SvaraRadera
 13. otroligt rövslickeri..

  SvaraRadera
 14. Det är lätt att tycka att andra har fel men svårare att säga vad som skulle vara bättre. När man varit i USA är det lättare att förstå hur de resonerar. Amerikanare är inte dumma, de är bara som de är. Sammarbeten och samsyn är svårt att uppnå om man enbart har kritik att komma med. Det kan inte vara något negativt när högsta representanterna för nationer har goda relationer. Det borde ge förenklade samarbeten och möjligheten att påverka varandra. Det är bra att USA visar intresse för Sverige och jag önskar Fredrik fortsatt lycka till!

  SvaraRadera
 15. Svenskar = världens mest överamerikaniserade folk. Ändå baktalar vi de som vi så desperat försöker kopiera...

  Reinfeldt är ok men jag förstår inte varför han snöat in sig på global warming-tramset.

  SvaraRadera
 16. Något får mig att tänka på 40-talet och slickande för en annan krigarkonung.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Gustavgoring1939.JPG

  SvaraRadera
 17. Mycket kan sägas och tyckas om mötet i Vita Huset igår. Till att börja med så gäller helt andra regler inom diplomati än i andra sammanhang i livet. Det skulle ta för stor plats att förklara, men jag lovar att så är fallet. Skulle man i internationella kontakter uttrycka sig som många gör på bloggar kan man glömma internationella samarbeten i framtiden!

  Jag har själv jobbat med förhandlingar i tio år, och det är en oändlig skillnad på att börja smidigt jämfört med att gå på konfrontation direkt. Att Reinfeldt inte pekande finger och kritiserade USA behöver inte nödvändigtvis betyda att han håller med dem i allt. Men om slutmålet är att mer långsiktigt kunna bidra till att påverka politiken internationellt så gör Reinfeldt sannolikt rätt i att undvika konfrontation redan i första mötet.

  Sedan kan man givevis rent moraliskt tycka att han borde ha kritiserat exempelvis Irakkriget om han nu är emot det.

  Slutligen ett par ord m Bush:
  Jag tillhör också de som tycker att han verkar korkad, eet finns till och med konkreta uttalanden som han gjort som visar att han åtmistone tidigare hade bristande kunskaper. Men både Göran Persson och Fredrik Reinfeldt säger samstämmigt efter att ha träffat Bush att han verkligen inte är dum, och jag tror inte att båda har fel. Göran Persson var dock lite mer rakryggad när ha (i sin dokumentär) sade att Bush vet vad han vill och genomför det, men att han gör FEL BEDÖMNINGAR. Bra sagt.

  SvaraRadera
 18. Man måste ju erkänna att debattnivån här ligger på en synnerligen imponerande nivå. Anklagelser om att meningsmotståndare är "korkade" och nazister. Nåväl, kan man inte formulera egna argument och tankar får väl förolämpningar duga.

  SvaraRadera