2007-05-21

Bara ute efter publicitet

Michael Moore tar gärna rubriker. Därför är det inte så konstigt att han väljer att svara på en fråga utan att sätta sig in i det alls. På filmfestivalen där han är för att presentera sin nya film, Sicko, som handlar om sjukvården har någon reporter frågat honom om Alliansens utförsäljning av sjukvården. Självklart har han ingen aning om några omstädigheter alls men svarar ändå att det var jättedåligt, nu ska dom röstas bort!

Hans filmer är väldigt populära, men också väldigt populistiska. Han har beskyllts för att klippa ihop saker ur sitt sammanhang och att vara väldigt vinklad. Det har till och med kommit en film om hans sätt att göra film som jag gärna skulle se, Manufacturing Dissent.

Michael Moore sur på Reinfeldt (SvD)

2 kommentarer:

  1. Men oavsett om han är insatt eller inte så har ju Moore rätt. Läskigt rätt. Sjukt men sant. Jag hoppas att Reinfeldt och hans jävla politik (och politker) får avgå tidigare pga. just sjuk jävla politik. För det är fan vad de bedriver..

    SvaraRadera
  2. Oj, här var det mycket ilska och mycket svordomar. Du tycker alltså att man kan strunta i att sätta sig in i en fråga för att ha åsikter om den? Är det ungefär så du har gjort också? Reinfeldt & co bedriver precis den politik dom inför valet sa att dom skulle göra, och som svenska folket valde. Knappast någon risk för avsättning...

    SvaraRadera