2007-05-23

Diversifierad tre månader

Idag är det tre månader sen jag började blogga. Bloggen har fått en allt tydligare profil och blivit bättre och bättre om jag får säga det själv. Dels för att den spretar mindre, dels för att kvaliten på inläggen höjs när jag blir mer insatt i mina kärnfrågor samt när min skrivkonst förbättras med övningens hjälp.

Det som inte blivit bättre är intjäningen. Besökarna har varit ungefär lika många per dag denna månad jämfört med förra, men klickfrekvensen på reklamen har gått ner markant och pengarna jag tjänar lika så. Kanske borde ta och se över reklamplaceringen igen, men jag tycker den är ganska bra som den är. Jag vill inte göra den för påträngande utan ha den lite vid sidan om.

Totalt har jag nu haft 19.223 sidvisningar och tjänat US$ 133,17. Med rådande dollarkurs om 6,81 är det drygt 900 kronor. Extremt klen timlön om man räknar på hur mycket tid jag lagt på att skriva på bloggen, men eftersom bloggandet är roligt så kanske jag hade gjort det ändå... Och då är det ju rätt bra betalt istället, att få 900 för att göra något man ändå skulle ha gjort.

3 kommentarer:

 1. Jag läser din blogg på nästan daglig basis och jag uppskattar den. Jag hoppas att du kommer att fortsätta trots sviktande intäkter.

  mvh Charlie

  SvaraRadera
 2. Gillar också din blogg :-)

  SvaraRadera
 3. Jodå, jag kör på så länge jag har kul när jag skriver. Jag får dock skjuta upp planerna på att blogga på heltid! ;)

  SvaraRadera